Föräldrakontakt


Information och föräldrakontakt


MAIL, TELEFON OCH BESÖK

Vi informerar valigtvis er föräldrar via mail och gör utskick cirka en gång i månaden.  Fakturan kommer till er via mail. Vi lägger dessutom ut bilder från En dag på fritids på vår facebooksida. Om något särskit händer ett barn ringer vi föräldrarna. Se till att vi alltid har uppdaterad kontaktinformation. Ni föräldrar är alltid välkomna att besöka oss. Barnen tycker att det är kul när vi vuxna är med och leker, spelar spel, pysslar, lirar basket osv. Välkomna hit!


FÖRÄLDRAMÖTE MM

I början på varje hösttermin har vi föräldramöte och under året har vi aktiviteter där vi bjuder in er föräldrar tillsammans med barnen, se under fliken Kalender för datum och tid.


FÖRÄLDRASAMTAL

Vi erbjuder enskilda samtal med alla föräldrar som önskar tala om sitt barns välmående och sociala utveckling. Välkomna att kontakta oss på parken@parklekenvagavan.se eller skoldagar mellan kl 12-18 på telefon 08-656 34 06 så bokar vi ett möte.


KLAGOMÅLSRUTINER

På Vängåvan strävar vi efter att barnen ska få de bästa förutsättningarna till att utveckla sina förmågor och att miljön ska vara så trygg som möjligt. Vårt mål är att alla blir behandlade och behandlar varandra likvärdigt utifrån medmänsklighet, respekt och omtänksamhet. Om du som barn hos oss eller som förälder är missnöjd med något och inte tycker att vi lever upp till våra mål och dina förväntningar vill vi gärna att du framför det till oss.

Vänd dig i första hand till personalen på plats. Om situationen inte upphör och du anser att problemet är allvarligt ska du lämna ett skriftligt klagomål till verksamhetschef på mailadressen parken@parklekenvangavan.se. Inom fem arbetsdagar kommer du att få besked från verksamhetschef hur ditt ärende kommer att behandlas.

Det går också bra att kontakta styrelsens ordförande vid behov, kontaktuppgifter till denne hittar du under fliken Kontakt.

Vill du lämna ett anonymt klagomål går det bra att göra detta i vår brevlåda.


ANNAT

Hitta oss på vår Facebook sida. Här lägger vi ut korta blänkare om en dag på parken.

Faceboo Vängåvans Vänner

Instagram för fritids ung_vangava

Instagram för ungdomsgården parkens_ungdomsgard


Telefon 08-656 34 06, skoldagar 12–18

Mail parken@parklekenvagavan.se

Plusgiro 774550-8

Parkleken är en given mötesplats

för stora och små på Stora Essingen.