Föräldrakontakt

Information och föräldrakontakt


INFORMATION, MAIL, TELEFON OCH BESÖK

  • Se till att vi alltid har er uppdaterade kontaktinformation.
  • Vi skickar mail till alla er föräldrar cirka en gång i månaden med allmän och särskild informaiton.
  • Om något särskit händer ert barn ringer vi till er föräldrar.
  • Fakturorna skickas per mail till en av vårdnadshavarna. Kontakta oss om ni önskar ändra fakturamottagare.
  • En dag på Vängåvan hittar ni på vår Facebook Vängåvans Vänner och på vårt Instagramkonto @vangavans_fritids
  • Ni föräldrar är alltid välkomna att besöka oss. Barnen tycker att det är kul när vi vuxna är med och leker, spelar spel, pysslar, lirar basket osv. Välkomna hit!


FÖRÄLDRAMÖTE MM

I början på varje hösttermin har vi föräldramöte och under året har vi aktiviteter där vi bjuder in er föräldrar tillsammans med barnen, se under fliken Kalender för datum och tid.

Föräldramöte för nya föräldrar och andra intresserade är den 29 Augusti kl.18.30 på Vängåvan, adress -  Essinge kyrkväg 3, 112 65 Stockholm


FÖRÄLDRASAMTAL

Vi erbjuder enskilda samtal med alla föräldrar som önskar tala om sitt barns välmående och sociala utveckling. Välkomna att kontakta oss på parken@parklekenvagavan.se eller skoldagar mellan kl 12-18 på telefon 08-656 34 06 så bokar vi ett möte.


KLAGOMÅLSRUTINER 

På Vängåvan strävar vi efter att barnen ska få de bästa förutsättningarna till att utveckla sina förmågor och att miljön ska vara så trygg som möjligt. Vårt mål är att alla blir behandlade och behandlar varandra likvärdigt utifrån medmänsklighet, respekt och omtänksamhet. Om du som barn hos oss eller som förälder är missnöjd med något och inte tycker att vi lever upp till våra mål och dina förväntningar vill vi gärna att du framför det till oss.


Vänd dig i första hand till personalen på plats. Om situationen inte upphör och du anser att problemet är allvarligt ska du lämna ett skriftligt klagomål till verksamhetschef på mailadressen parken@parklekenvangavan.se. Av denne kommer du att få besked på hur ditt ärende kommer att behandlas.


Det går också bra att kontakta styrelsens ordförande vid behov, kontaktuppgifter till denne hittar du under fliken Kontakt. Vill du lämna ett anonymt klagomål går det bra att göra detta i vår fysiska brevlåda.


ANNAT

Telefon 08-656 34 06, skoldagar 12–18

Mail parken@parklekenvagavan.se

Plusgiro 774550-8