PARKLEKEN


Välkommen till Vängåvans parklek


Vi erbjuder en mysig och välkomnande parklek!


På vardagar under skolåret är parkleken bemannad mellan 11.00 och 17.00. Då kan du köpa fika såsom kaffe, te, festis, glass och andra små godsaker. Man kan också handla det mellanmål vi serverar fritidsbarnen för 20 kronor, på fredagar innebär det att vi tänder grillen och grillar korv eller hamburgare från klockan 14.00.


Hinkar och spadar till sandlådelekar finns alltid ute, medan bollar, bandyklubbor, parklekscyklar och utomhusspel finns att låna under parklekens bemannade tider. Vi har en gästtoalett och skötbord att låna i lokalen.

Under sommaren är både plaskdammen och utomhusduschen igång.


EN PARK FÖR ALLA

På fredagar klockan 10.00-12.00 är lokalen öppen för alla och vår vision är att skapa en mötesplats för föräldralediga, pensionärer och andra hemmavarande människor. Vi erbjuder då en plats för lek, pyssel och spel, eller varför inte bara en plats att ta en kopp kaffe på tillsammans med en ny vän?

Välkomna!  


I parken anordnar vi också loppis, klädbytardagar och parkfester. Parkleken drivs av föreningen Vängåvans Vänner. Som medlem i Vängåvans Vänner får du hyra parkhuset för kalas och tillställningar. Ring eller kom in om du önskar hitta ett ledigt hyresdatum.


Medlem blir du genom att betala in medlemsavgiften på 100 kr till plusgiro 774550-8. Medlemsskapet är personligt och gäller per kalenderår. Ange ditt namn, adress och e-post.

Mejla även dina uppgifter till: parken@parklekenvangavan.se


Ladda hem betalningstalongen >>


VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I FÖRENINGEN!


Plaskdammen

Vatten finns i den vecka 21-34 och vattenbyte sker vanligtvis på fredagar.

Här kan ni läsa mer om plaskdammen: https://parker.stockholm/hitta-lekplatser-parklekar-plaskdammar/plaskdamm/vangavans-plaskdamm/